Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Monique

Monique (E-coachen)

“Mijn coachingstraject met Marcel is het beste cadeau wat ik ooit voor mij zelf heb gekocht. Ik heb Marcel leren kennen tijdens een congres, waar we aan de praat raakten over mijn werk. Al snel merkte ik tijdens dit gesprek dat Marcel vragen wist te stellen die mij raakten, en die mij echt aan het denken zetten.

Tot het moment dat ik Marcel ontmoette had ik er nooit aan gedacht om een coach in de arm te nemen. Door mijn ontmoeting met Marcel werd ik nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een coachingstraject. Ik heb dan ook de stoute schoenen aangetrokken en heb Marcel gemaild voor een eerste sessie. Na deze eerste sessie volgden er nog vijf.

Monique(1)

Marcel weet een veilige sfeer te creëren tijdens de gesprekken, en geeft je echt de ruimte om aan jezelf te werken. Door het stellen van de juiste vragen krijg je een spiegel voorgehouden. Tijdens de sessies was er veel ruimte om specifieke oefeningen te doen. Doordat Marcel in staat is om goed te kijken naar je persoonlijke behoeften, waren deze oefeningen echt op maat gemaakt, en daardoor zeer effectief.

Dankzij de gesprekken met Marcel heb ik in zeer korte termijn mijn doelstellingen weten te bereiken. Ik kan het dan ook echt aanraden om jezelf deze unieke ervaring cadeau te doen!”

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.