Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Contact authenticiteitscoach

Authenticiteitscoach Marcel Dassen van Authenticiteit in beeld

Authenticiteitscoach Marcel Dassen gaat aan de slag met je:

  • in zijn praktijkruimte:
    Espendreef 16
    4254 BT Sleeuwijk
  • via beeldcommunicatie Skype, FaceTime of Competencer
  • of op jouw werkplek

Bel voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek (0183) 76 90 18.

Zoek jij een specialist in authenticiteit en het ontwikkelen van een authentieke en effectieve leiderschapsstijl? Ik ben Marcel Dassen, authenticiteitscoach en ik train en coach 300 tot 400 uur per jaar directie en management.

Met mijn bedrijf Authenticiteit in beeld trainen en coachen we directie en management om hun organisatie ‘waarden gedreven’ aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpen wij hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste ‘mindset’ binnen hun organisatie.

Authenticiteit in beeld maakt gebruik van de laatste 20 jaar opgedane wetenschappelijke kennis van het brein. Authenticiteit in beeld werkt volgens ‘No Cure, No Pay’ omdat het draait om de gewenste resultaten en niet om de geleverde inspanning!

Download het boek Authentiek ondernemen om meer inzicht te krijgen in de ‘waarde’ die jij hebt voor anderen.

Ik werk met diverse specialisten samen zoals sales-, creativiteits-, en leiderschaptrainers en trainers in persoonlijke effectiviteit en ervarend leren. Door betere resultaten te halen, focus je vanzelf op jouw stijl. Met jouw ‘Triple A’ ontwikkel je een unieke, krachtige en effectieve stijl die geloofwaardig overkomt en veel vertrouwen wekt.

Triple A:

Authenticiteit versterkt de identiteit
Angst overwinnen en loslaten versterkt het zelfbeeld
Assertiviteit versterkt het imago.

Marcel Dassen, eigenaar van Authenticiteit in beeld is geregistreerd bij de Nederlandse Organisatie voor BeroepsCoaches (NOBCO) en gecertificeerd trainer bij de Nederlandse Organisatie voor Beroepstrainers (NOBTRA).

AIB

        Meer plezier in leidinggeven!

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.