Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Contact authenticiteitscoach

Authenticiteitscoach Marcel Dassen van Authenticiteit in beeld

Authenticiteitscoach Marcel Dassen gaat aan de slag met je:

 • in zijn praktijkruimte:
  Anjerlaan 65
  4286 CP Almkerk
 • via beeldcommunicatie Skype, FaceTime of Competencer
 • of op jouw werkplek

Bel voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek (0183) 76 90 18.

Via Competencer kun je gelijk een afspraak boeken met de authenticiteitscoach Marcel Dassen door op de button te klikken:

button-2-competencer

Marcel Dassen, eigenaar van Authenticiteit in beeld en gespecialiseerd in het uniek en krachtig presenteren van mensen en bedrijven: “Presenteer je op een wijze dat niemand jou vergeet als men jou nodig heeft! Dat is mijn waarde voor anderen waarin ik mensen inspireer en motiveer. Ik werk met veel waardevolle mensen samen die in hun vakgebied een autoriteit zijn. Je kunt niet overal de beste in zijn maar samen wel het beste uit jou halen.”

Jarenlang werkte ik als strategisch communicatieadviseur en begeleidde burgemeesters en wethouders bij hun mediaoptredens. Ik maakte ook reportages en kleine producties en stond zelf voor de camera tijdens crisissituaties als woordvoerder. Zowel voor als achter de camera zie ik wat dit met mensen doet: Mensen nemen onder druk afstand van zichzelf terwijl authentiek gedrag hen geloofwaardig laat overkomen.

AIB

Het podium is aan jou!

2 reacties

 1. Hallo,
  N.a.v. een gesprek met mijn collega Francoise Vaartjes ben ik weer geënthousiasmeerd. Ben kindercoach, rots en watertrainer na 15 jaar in het basisonderwijs te hebben gezeten. Ook ben ik bezig met de opleiding tot reattach therapeut. De richting die ik op wil gaan, wordt mij steeds duidelijker, maar heb het gevoel dat ik mijn uiteindelijke bestemming nog niet helemaal helder voor ogen heb. Dat ik iets voor mezelf wil gaan doen is duidelijk, maar hoe dat precies te doen, is voor mij nog best lastig. Ik wil nog zo veel, maar dat kan ook gevaarlijk worden. Krijg je tijdens de training hier de juiste tools voor of zie ik dat verkeerd.
  Ik hoor het graag.
  Mvg René Olsson

  • Hallo René,

   Bedankt voor jouw interesse in Jouw authentieke merk (module 1). Je hebt al veel tijd in jouw ontwikkeling gestoken. Ook zie ik dat je je in veel verschillende richtingen hebt verdiept en opgeleid. Volgens mij zoek je graag veel afwisseling en word je minder enthousiast van routinematige handelingen. Ik herken de waarde van avontuur in je. Ook wil je iets betekenen voor anderen, kinderen.

   Je geeft terecht aan als je ‘teveel’ wilt dat hierin ook gevaren schuilen. Uit wetenschappelijke bronnen blijkt dat als je focus ontwikkelt vanuit jouw waarden je kansen op geluk en succes significant toenemen. Wetenschappelijke onderzoeksresultaten bevestigen dit. Bij de pagina interessante boeken vind je het boek Stop Denk Doe als je hier meer over wilt weten.

   Met Jouw authentieke merk ( JAM) reik ik je handvatten aan om achter jouw dominante vaardigheid en dominante waarde te komen. Van daaruit ontwikkel je jouw missie en visie. Al tijdens het intakegesprek met mij ontdek je verbindingen tussen jouw waardes en wat jij betekent voor anderen.

   In Jouw authentieke merk (module 2) leer je dit in de praktijk te brengen. Je ontwikkelt een eigen authentieke stijl en krijgt meer zicht op wie jouw doelgroep is.

   Je staat voor een belangrijke beslissing en dat is het ‘ondernemerschap’. Lees wat anderen hebben ervaren door JAM en wat het hen heeft opgeleverd. Het aantal cliënten die kiezen voor een half of een heel jaar begeleiding neemt nog steeds toe. JAM zit in deze trajecten inbegrepen.

   Focus en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste voorwaarden voor succes. Met JAM ontvang je zingeving en focus en dat heb je nodig om door te zetten.

   Het podium is aan jou! Maak nu jouw keuze.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.