Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Françoise e-coachen

Marcel Dassen is een trainer en coach met een immense deskundigheid! Zijn professionaliteit is ongekend! Door Marcels coaching worden je ogen geopend; je leert naar jezelf te kijken door een bril die je nog niet eerder hebt gedragen.

Tijdens de zoektocht naar doelen en de verwezenlijking ervan is het gemakkelijk “verdwalen” en kan zelfs de strijdlust je parten spelen; “sneller willen dan mogelijk is”…Heel bijzonder is het dan om te ervaren hoe Marcel door een verhaal heen kan prikken om er dan to the point op in te haken. Hij weet je binnen no-time tot de kern te laten komen, om dan een en ander gericht te scheiden en vervolgens weer verbanden te gaan leggen.

Marcel weet met zijn enthousiasme enorm te motiveren. Het positieve energielevel is hoog! Met zijn vakkennis en brede ervaring reikt Marcel je nieuwe handvaten. Het resultaat is meer dan een (her) vinden van doelen. Marcel leert je de focus op je passie en mogelijkheden te richten om vervolgens met een doortastende houding de toekomst stapsgewijs tegemoet te treden. Vanuit jezelf, trouw blijven aan jezelf, daarbij je principes volgend. Veel meer, dan een proces- en resultaatgericht duwtje in de rug.

Coaching van Marcel is een onophoudelijke leerervaring; om niet langer een hagelgeweer af te vuren maar doelgericht in de roos te gaan schieten! Om doelen meer en meer zichtbaar te krijgen en vervolgens te concretiseren. Raak schieten, vanuit je passie, ervoor gáán en zo jezelf weten te onderscheiden op je eigen, unieke wijze! En dat opent deuren!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.