Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

John, authentiek coachen

John, authentiek coachen

Verrassend vond ik het, hoe ik door Marcel Dassen (authentiek coachen) werd getraind en gecoacht! Als leidingevende dacht ik dat ik alles onder controle had maar door praktische oefeningen met Marcel Dassen werd ik al gauw met mijn eigen manier van leiding geven geconfronteerd. Hierdoor werd ik mij er van bewust dat ik in de loop der tijd naar mijn eigen ‘skils” ging handelen.

Door , in mijn geval , praktische oefeningen op de werkvloer te houden en veel oefenen bleek het mij in staat te stellen om beter om te gaan met situaties die zich op de werkvloer voordeden. Hetgeen uiteindelijk een win-win situatie opleverde zowel voor  mijn medewerkers als mijzelf. Een traject om je zelf weer even op scherp te zetten en dat er voor waakt om niet op de automatische piloot over te gaan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.