Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Marion

Marion

Doordat mijn energie laag was en ik te weinig genoot van alles om me heen ben ik bij Marcel in het coaching traject terecht gekomen. Bij Marcel voelde ik me direct veilig. Ik voelde een optimale verbinding om helemaal mezelf te kunnen zijn en me open te kunnen stellen. Marcel heeft een open en eerlijke houding en neemt je mee op ontdekkingsreis naar je authentieke zelf.

Ik was ver van mezelf af komen te staan. Marcel heeft mij in kleine stapjes bewust gemaakt van mijn waardes en van de dingen die mij energie geven en en welke dingen mij energie kosten. Hij laat je ook begrijpen waarom je de dingen op een bepaalde manier doet en waar dat vandaan komt. Dit helpt je om tot inzicht te komen. Mijn gedrag is langzaam veranderd van reactief naar proactief.

Mijn persoonlijke waardes leef ik nu na en ik voel me mee meer dan ooit mezelf. Ik heb mezelf herontdekt! Dit ging met vallen en opstaan. Je hebt veel moed en doorzettingsvermogen nodig, maar het is uiteindelijk een cadeautje wat je voor de rest van je leven met je meeneemt. Ik ben blij dat ik deze reis heb mogen maken en ben Marcel dankbaar voor het resultaat.

Marion