Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Tanja

Tanja (E-coachen)

“In een groepsgesprek met diverse ondernemers zag Marcel eigenlijk al meteen waar mijn probleem zat en sprak me aan. Hij wilde me graag helpen. Ik wist dat er iets moest gebeuren, dus ik besloot de hulp met beide handen aan te grijpen.

We hebben één op één gesprekken gevoerd en ik heb een deel van mijn blokkades toen kunnen doorbreken en achter me kunnen laten. Ik moest opdrachten maken en dat ging me best goed af. Marcel maakte me bewuster van al mijn “talenten”.

Tanja

Ik was nog best bang maar Marcel trok me over de streep. Jawel ik ging er voor, stapje voor stapje… TOT de laatste stap…. Marcel liet me de vrije keuze om nog één afspraak te maken. Maar die afspraak… stelde ik steeds weer uit. Ik had toch nog niet alle ballast overboord gegooid.

Je moet er in geloven of niet, maar ik noem het geen toeval dat Marcel me zo’n acht maanden later belde of ik iets kon betekenen voor iemand die hij kende. We raakten in gesprek en hij zei: ‘Ik wist het, je hebt nog even een duwtje in de rug nodig.’ En hij had gelijk, ik was weer op de terug weg naar niet in mezelf geloven.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.