Marcel Dassen Coachen

'De kracht van authenticiteit'

Testimonials authenticiteit coachen

Testimonials authenticiteit coachen

Testimonials authenticiteit coachen van cliënten over hun traject van authenticiteit coachen door Marcel Dassen. Hij coacht gemiddeld 200 tot 300 uur per jaar:

Authentiek coachen testimonials

Frank

Ik had veel last van stress en door het coachtraject met Marcel kreeg ik inzicht in wat deze stress voor mij veroorzaakte. Ik leerde de controle los te laten en meer in invloed uit te oefenen op mijn omgeving.

Lees verder

Maaike van den Berk

Bij de zoektocht naar ander werk heeft Marcel Dassen me begeleid als jobcoach. Vanaf de eerste ontmoeting wist hij tot de kern te komen en was hij duidelijk over het plan van aanpak.

Lees verder.

Marion (coachcliënt)

Doordat mijn energie laag was en ik te weinig genoot van alles om me heen ben ik bij Marcel in het coaching traject terecht gekomen. Bij Marcel voelde ik me direct veilig. Ik voelde een optimale verbinding om helemaal mezelf te kunnen zijn en me open te kunnen stellen.

Lees verder.

John (coachcliënt)

Verrassend vond ik het, hoe ik door Marcel Dassen werd getraind en gecoacht! Als leidingevende dacht ik dat ik alles onder controle had maar door praktische oefeningen met Marcel Dassen werd ik al gauw met mijn eigen manier van leiding geven geconfronteerd.

Lees verder.

Françoise (E-coachcliënt)

Marcel Dassen is een trainer en coach met een immense deskundigheid! Zijn professionaliteit is ongekend! Door Marcels coaching worden je ogen geopend; je leert naar jezelf te kijken door een bril die je nog niet eerder hebt gedragen.

Lees verder.

Tanja (E-coachcliënt)

Authentiek dat ben ik, absoluut,  in beeld, nee absoluut niet. Tenminste…..niet bewust voordat ik Marcel Dassen tegenkwam. Lees verder.

Monique (E-coachcliënt)

Mijn coachingstraject met Marcel is het beste cadeau wat ik ooit voor mij zelf heb gekocht. Lees verder.

Roy (E-coachcliënt)

“Een van de grote plussen van het contact met Marcel is dat hij ruimte en aandacht geeft voor jou en jouw beleving, maar al luisterend en observerend steeds weer de link weet te leggen naar de doelstellingen van het coachingstraject. Lees verder.

Agnes

Coachgesprekken zijn waardevol voor iedereen. Lees verder.

Alies

“Ik zou Marcel willen omschrijven als een zeer goede coach die anderen met een groot en open vizier benadert.” Lees verder.

Diny

“Al geruime tijd had ik behoefte aan iemand die mij de juiste vragen zou stellen zodat ik in de chaos van gedachten en emoties zou kunnen ontdekken wie ik nu echt ben. Lees verder.

Cora, coach

Marcel verstaat de kunst om opmerkzaam te observeren en zo unieke eigenschappen in ons naar voren te halen. Lees verder.

Fred, docent

Mijn coachingsvraag betrof het efficiënter gebruik van mijn tijd. Lees verder.